Hefdak Voor Defender

Met ons bedrijf Expeditech hebben we een hefdak voor Land Rover Defender 110 ontwikkeld.


Het dak voldoet aan de eisen van de belastingdienst en de RDW voor het campertarief. U hoeft dan nog maar een kwart van de MRB te betalen voor uw Defender. Hiermee heeft u de investering in enkele jaren weer terug verdiend.
Het dak is zeer degelijk gebouwd en doordat het dak voorzien is van een sandwichpaneel als bovenplaat, is het lichter dan andere daken en ook meteen beter geïsoleerd. Zowel voor geluid als voor warmte en kou.


Ons dak is RDW gecertificeerd, dit is tegenwoordig verplicht, hierdoor kunt u geen buitenlandse hefdaken meer monteren sinds januari 2023, die hebben geen Nederlandse goedkeuring.

U kunt boven met twee personen slapen, en eventueel zou u beneden nog extra slaapplaatsen kunnen maken.
Uw beddengoed kan gewoon blijven liggen, in één beweging wordt het dak met behulp van gasveren omhoog geklapt en kunt u binnendoor naar bed. Vooral bij slecht weer is dat een belangrijk voordeel ten opzichte van een daktent. Als u naar koudere gebieden gaat is het binnen ook beter warm te houden, we zouden bijvoorbeeld een standkachel kunnen monteren. Als de bedplaat omhoog geklapt is heeft u in een groot deel van de auto stahoogte, wat handig is bij het omkleden.


We produceren elk dak individueel, u kunt uw eigen wensen dus mee laten nemen, te denken valt aan een geintegreerde LED bar of verstraler, of een te openen dakluik of een luifel. Ook de kleur van het dak en de kleur van het tentdoek kunt u zelf kiezen, of dat u wel of geen ramen in de tent wilt.


Ook kunnen we een zonnepaneel en of lithium accu monteren.
Daarbij is ons dak ook nog scherp geprijsd met een prijs incl montage vanaf 6750 euro incl BTW.


Kijk eens op onze website: Expeditech reistechiek

Defender 110 hefdak Expeditech

Defender 110 hefdak Expeditech

Defender 110 hefdak Expeditech