Een gegalvaniseerd chassis voor uw Defender bij One-Ten

Wij hanteren vaste prijzen voor een chassiswissel bij Land Rover Defenders.

Laat u niet verleiden tot een Dinitrol, RX5 / RX10, of Tectyl behandeling! Dit is slechts goed voor de portemonnee van de verkoper. Uw chassis wordt er nauwelijks door beschermd en doordat u de roest niet goed meer kunt zien door de dikke laag is reparatie hierna vaak te laat! Wij hebben hier honderden Defenders gezien en de exemplaren die een anti-roest behandeling hadden gehad waren vrijwel allemaal slechter dan onbehandelde exemplaren. Garagehouders prijzen deze behandeling graag aan omdat ze deze regelmatig moeten herhalen en later alsnog moeten gaan lassen aan uw chassis. Een voortdurende bron van inkomsten dus.

De enige afdoende bescherming tegen roest is volbad verzinken.
We monteren dan een splinternieuw Maer heavy duty Land Rover chassis.
Deze chassis zijn goedgekeurd door de RDW.
Deze chassis zijn splinternieuw het zinkbad ingegaan, ze zullen zeker 50 jaar niet meer roesten, waarschijnlijk nog veel langer niet. De basis van uw Defender of Serie Land Rover blijft op deze manier levenslang behouden. 
Uiteraard bent u niet alleen met uw oude Ninety of One-Ten welkom, maar ook met uw modernere TD5 of Puma TDCI defender. Ook als het chassis nog niet erg slecht is is het een investering in de toekomst en een flinke waardevermeerdering voor uw auto. Ook als u schade heeft kunnen wij uw schadeherstel combineren met een ombouw naar een gegalvaniseerd chassis.

Als u van plan bent uw Defender langere tijd te behouden is dit vaak op de langere termijn een voordeligere oplossing dan elk jaar geld uitgeven aan reparaties en anti-roestbehandelingen. Bij eventuele verkoop van uw auto is deze ook meteen meer waard.

We doen onze chassiswissel nu als apart bedrijfsonderdeel, hierdoor kunnen wij dit in de regel vrij snel uitvoeren en kan een wissel bij een standaardauto in twee week worden uitgevoerd tegen een vaste prijs!

Ook voor een los chassis dat u zelf wilt wisselen kunt u bij ons terecht. Wij zijn officieel Maer importeur voor de Benelux, dus u krijgt bij ons gegarandeerd de scherpste prijs. We kunnen de chassis veelal uit voorraad leveren.

Kijk hiervoor op onze website: Chassiswissel.nl